nedelja, 17. avgust 2014

Nekaj zanj

Ta vikend sem se (med drugim) posvetila predvsem voščilnicam za moške. Prva serija so krogci in različne misli. Izkazalo se je namreč, da so vsestransko uporabne.

Uporabila sem štampiljko vintage kolo ( nekaj podobnega z balonom sem že delala), ki sem jo dobila kot darilo v eni od mojih ustvarjalnih revij. Tokrat sem se omejila na modre in zelene odtenke. In seveda nepogrešljive Vladkine misli. Dodala sem še nekaj embossiranih črt in ta-daaaa.


Preproste, vendar po mnenju prejemnikov čudovite ;-)


Tole lepotko s kolesom prijavljam na izziva:
- #48 A Man's Birthday Card @ Little Claire's Designs
- Avgust Challenge Anything Goes @ Bearly-Mine Challenges
- avgustovski izziv Okroglo @ Mavelu.com (med drugim sem uporabila tudi Martha Stewart veliko scoring board iz trgovine Mavelu, izkoristila sem eno od akcij, ki jih je Marina pripravila za nas ob praznovanju)


Lepo se imejte.

10 komentarjev:

 1. Mislim, da nam vsem vedno znova primanjkuje moških voščilnic in te tvoje so res vsestransko uporabne in super narejene :)

  OdgovoriIzbriši
 2. What stunning cards, love your designs and the colours you have used..Thank you for joining us at Bearly-Mine and hoping you would like to join us again soon. Good luck in draw..Hugs Lozzy x DT

  OdgovoriIzbriši
 3. Velikokrat ni potrebno dosti, da nastanejo lepe voscilnice. Vsec so mi in sem vesela, da so moje stampiljke se vedno nepogresljive :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Večni problem....kaj narediti moškemu in vidim da si ti najdla rešitev in to zelo lepo. Zelo lepe voščilnice si naredila
  LP Vilinke

  OdgovoriIzbriši
 5. Preprosto lepe ;))) všeč mi je izbor barv in "močnejši" spol bo navdušen.
  Nočko, Jana

  OdgovoriIzbriši
 6. Moški oh lari fari... ko bi bilo to tako enostavno kot v komadu bi bilo CARSKOOOOO. Super CAS voščilnice in solidna zaloga za moške :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Super so ti uspela. Prava kombinacija elegantnega, preprostega in predvsem moškega. :))

  OdgovoriIzbriši
 8. O kako so kjuti voščilnice nastale <3 Sem vesela, da scoring board dobro služi svojemu namenu :) Hvala ker sodeluješ na našem mesečnem izzivu na Mavelu.com. Pozdravček,

  OdgovoriIzbriši
 9. Great card - love the embossing.

  Thanks for joining us at Little Claire.

  Helen N x

  OdgovoriIzbriši